شاتوت بلاگ جدیدترین های اینترنتی تفریحی سرگرمی علمی خواندنی tag:http://shatootblog.ir 2019-02-15T03:14:38+01:00 mihanblog.com روش های رهایی از عذاب قبر 2019-01-26T09:36:48+01:00 2019-01-26T09:36:48+01:00 tag:http://shatootblog.ir/post/3 مدیر سایت حجت الاسلام و المسلمین کریم مؤمنی کارشناس مذهبی درباره عذاب قبر گفت: آنچه که به عنوان "عذاب قبر" در اذهان مردم وجود دارد، طبق روایات متقن، عذابی است که در قبر به جسم انسان وارد می‌شود نه روح آدمی؛ به طوری که علامه مجلسی در این باره می‌گوید " اخبار مستفیذی داریم که آنچه پس از مرگ مورد عذاب قرار می‌گیرد، جسد و پیکر دنیوی انسان است". ‌حجت الاسلام و المسلمین کریم مؤمنی عنوان کرد: علامه مجلسی با توجه به روایت مستند، متذکر می‌شود که داخل قبر، روح وارد جسم می‌شود و فشار ‌حجت الاسلام و المسلمین کریم مؤمنی عنوان کرد: علامه مجلسی با توجه به روایت مستند، متذکر می‌شود که داخل قبر، روح وارد جسم می‌شود و فشار و سختی قبر بر جسم انسان وارد می‌شود؛ در برخی روایات آمده است گاهی عذاب قبر آنچنان زیاد است که از شدت آن، استخوان‌ها خُرد می‌شوند.

چه راهکاری برای دفع عذاب قبر وجود دارد؟

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: از آنجا که انسان در عالمی قرار گرفته است که همه چیز باهم مرتبط هستند، بنابراین ادعیه مختلفی وجود دارد که موجب مصون ماندن از عذاب قبر و یا کاستن از شدت آن می‌شود که البته دسته‌ای از این دعا‌ها مربوط به زمان حیات انسان می‌شود و بخش دیگر این دعا‌ها پس از مرگ چنین تأثیری را خواهند داشت.

مؤمنی در رابطه با ادعیه‌ای که قرائت آن در زمان حیات انسان، موجب کاهش فشار قبر پس از مرگ می‌شود، گفت: بنابر روایات مستند، مداومت بر قرائت برخی ادعیه و یا سوره‌هایی از قرآن، همچون آیه الکرسی، قرائت برخی از ادعیه صحیفه، خواندن سه مرتبه دعای یستشیر، خواندن سوره یاسین، قرائت سوره تکاثر در هنگام خوابیدن، قرائت و مداومت بر زیارت عاشورا، خواندن نماز مخصوص شب جمعه که جزئیات آن در مفاتیح ذکر شده است، از جمله اعمالی است که موجب کاستن فشار قبر بر بدن انسان پس از مرگ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه، طبق روایتی از پیامبر (ص)، شخصی که مساجد را جارو کرده و نظافت کند، بدن او پس از مرگ، متلاشی نمی‌شود، افزود: علاوه بر ادعیه و سوره‌هایی که ذکر شد، برخی اعمال انسان در زمان حیات او، همچون به جا آوردن حج کامل، نیز می‌تواند از عذاب قبر بکاهد، هم چنین کسی که در شب و یا روز جمعه فوت کند، شخصی که پیکر او در نجف اشرف به خاک سپرده شود و فردی که در ماه مبارک رمضان فوت کند، از عذاب قبر مصون مانده و یا از فشار قبر او کم می‌شود.

خوش اخلاقی در زمان حیات، مانع از عذاب قبر می‌شود

این کارشناس مذهبی ادامه داد: طولانی کردن سجده به هنگام نماز خواندن، مردم آزار نبودن، بی مبالات نبودن به طهارت و نجاست، خوش اخلاقی با خانواده، صبر کردن زن در برابر بد خلقی و تنگ دستی شوهر، بخشیدن مهریه زن به شوهر و… همگی جزو اعمالی است که انسان را از عذاب قبر پس از مرگ مصون می‌کند.

مؤمنی خاطر نشان کرد: طبق آنچه که ذکر شد، بدیهی است بدخلقی نسبت به خانواده، بی مبالاتی و اهمیت ندادن به طهارت و نجاست و مردم آزاری بر شدت عذاب قبر، می‌افزاید؛ هم چنین طبق روایات "مردی که سبیل خود را بلند نگه می‌دارد، بر عذاب قبر او افزوده می‌شود".

اعمالی که پس از مرگ، مانع از فشار قبر می‌شود، چیست؟

وی در خصوص اعمالی که دیگران با انجام دادن آن، می‌توانند موجب کاهش عذاب قبر متوفی شود، تاکید کرد: در روایات به انجام دادن برخی امور پس از مرگ سفارش شده است، برای مثال حک کردن و نوشتن دعای جوشن کبیر بر کفن میت، گذاشتن چوب تَر درخت خرما بر بالین میت در هنگام دفن و قرائت و یا نوشتن ادعیه‌ای که در این خصوص در مفاتیح ذکر شده است، در کاهش عذاب قبر مؤثر است.


بیشتر بخوانید:فلسفه زیارت اهل قبور در پنجشنبه آخر سال/ دعاهایى که به کار اموات مى آیند


این کارشناس مذهبی در رابطه با گذاشتن چوب تَر درخت خرما بر بالین میت بیان کرد: در اصطلاح فقهی، به این دو چوب تَر، "جَریدَتِین" گفته می‌شود و در روایات به انجام دادن این عمل بسیار سفارش شده است، به طوری که در این خصوص آمده است " تا زمانی که این دو چوب، " تَر" هستند، خدواند عذاب قبر را از میت دفع می‌کند"؛ در صورتی که چوب درخت خرما، در دسترس نبود، چوب درختان دیگر را نیز می‌توان جایگزین کرد.

دعای جوشن کبیر، چگونه عذاب قبر را دفع می‌کند؟

مؤمنی در رابطه با تأثیر دعای جوشن کبیر، بر کاهش عذاب قبر و یا دفع آن گفت: کلمه "جوشن" به معنای "زره" است و این دعا را حضرت جبرئیل به پیامبر اسلام (ص) آموزش داد، و به حضرت محمد (ص) فرمود" اگر این دعا را بخوانی و یا همراه خود داشته باشی، گویا زرهی از طرف خداوند همراه تو است، که هیچ چیز نمی‌تواند به جسم تو آسیب برساند"؛ بر این اساس گذاشتن این دعا بر روی کفن میت، می‌تواند به این علت باشد.

شفاعت امام حسین (ع)، شامل کسانی که بر قرائت زیارت عاشورا مداومت کنند

وی در خصوص مداومت بر قرائت زیارت عاشورا و تأثیر آن در دفع فشار قبر پس از مرگ، تصریح کرد: علما و بزرگانی که اموری را از حضرت، ولی عصر (عج) کسب کرده اند، گفته اند که مداومت بر قرائت زیارت عاشورا، تأثیر به سزایی در دفع عذاب قبر دارد، چرا که در فراز آخر زیارت عاشورا می‌خوانیم "اللهم الرزقنی شفاعه الحسین (ع) یوم الورود" و این "یوم الورود" بر طبق روایات، همان روزی است که پیکر انسان وارد قبر می‌شود.

این کارشناس مذهبی افزود: بنابراین شخصی که هنگام حیات خود، با قرائت زیارت عاشورا، شفاعت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را از خداوند طلب می‌کند، به لطف خداوند، شفاعت آن حضرت در هنگام قبر شامل او شده و عذاب قبر را از او دفع خواهد کرد و درواقع این زیارت عاشورا نجات دهنده بشر در این مواقع است.

وی در رابطه با ادعیه مختلفی که همراه میت، دفن می‌شود گفت: آنچه که در میان دعا‌ها مشهور و مسلم است، دعای جوشن کبیر است که روی کفن میت معمولاً نوشته شده و همراه او در قبر گذاشته می‌شود، ادعیه دیگری که در این خصوص وجود دارد، اگر در کتبی همچون مفاتیح الجنان و کتب مستند موجود باشد، می‌توان از این ادعیه نیز برای دفع فشار قبر و … استفاده کرد.

منبع:ایسنا

]]>
با این مواد غذایی دیگر سرطان نگیرید 2019-01-26T09:35:59+01:00 2019-01-26T09:35:59+01:00 tag:http://shatootblog.ir/post/2 مدیر سایت احسان حجازی متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در سرطان‌ها با اشاره به انواع سرطان شامل تومور‌های بدخیم یا خوش خیم، اظهار کرد: تومور خوش خیم معمولاً در محدوده خود باقی مانده و به بافت‌های مجاور سرایت نمی‌کند، در حالی که تومور بدخیم تهاجمی بوده و به اندام‌های مجاور حمله کرده و ممکن است از طریق سیستم گردش خون یا سیستم لنفاوی به اندام‌های دیگر متاستاز کند و به همین دلیل خطرناک‌تر و کشنده‌تر هستند. عوامل محیطی؛ عامل بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها وی با بیان اینکه عوامل محیطی عامل بروز ۹۰ درصد عوامل محیطی؛ عامل بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها

وی با بیان اینکه عوامل محیطی عامل بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها هستند، گفت: برخلاف تصور عموم عوامل محیطی در ایجاد سرطان بسیار مؤثرند؛ به طوری که حتی تا ۹۰ درصد علل سرطان، عوامل محیطی تعریف شده و ژنتیک تنها ۱۰ درصد موارد سرطان در بزرگسالان را به خود اختصاص می‌دهد.

تأثیر مصرف سیگار و الکل در بروز سرطان

وی با اشاره به تأثیر عوامل محیطی مختلف در بروز سرطان، ادامه داد: مصرف سیگار و الکل تا ۳۰ درصد، عوامل هورمونی بین ۱۸ تا ۲۰ درصد و بیماری و عفونت‌ها از دیگر عوامل محیطی مؤثر در ایجاد سرطان هستند.

تأثیر رژیم غذایی در بروز سرطان

وی با بیان اینکه بروز سرطان بین ۳۰ تا ۳۵ درصد به رژیم غذایی فرد بستگی دارد، گفت: با یک رژیم غذایی سالم می‌توان از بروز یک سوم سرطان‌ها پیشگیری کرد.

سرطان ریه اولین عامل مرگ و میر در بین سرطان‌ها

این استادیار دانشگاه با بیان اینکه سرطان ریه اولین عامل مرگ و میر در بین سرطان‌های مشترک خانم‌ها و آقایان است، گفت: از لحاظ شیوع، بیشترین شیوع سرطان در آقایان پروستات و در خانم‌ها پستان است و در هر دو جنس، سرطان ریه دومین نوع سرطان شایع و اولین عامل مرگ و میر است.

وی با اشاره به برخی عوامل اثرگذار در ابتلاء به سرطان، عنوان کرد: از مصرف الکل می‌توان به عنوان یکی از عوامل افزایش خطر ابتلاء به سرطان یاد کرد؛ به گونه‌ای که عامل بروز ۳ تا ۴ درصد سرطان‌ها، مصرف الکل است.

چرا الکل سرطان‌زاست؟

این متخصص تغذیه با تشریح علت سرطان‌زا بودن الکل، اظهار کرد: الکل مقدار انرژی بالایی به فرد می‌رساند و از زمانیکه وارد دهان شده تا زمان خروج از بدن، اندام‌های مختلفی از جمله دهان، مری، معده، کبد و ... را تحت تأثیر قرار داده و حتی می‌تواند با عبور از مخاط دهان و معده، آن ناحیه را نیز ملتهب کرده و در دراز مدت به سرطان منجر شود. همچنین مصرف هم زمان الکل و سیگار خطر ابتلاء به سرطان را تشدید می‌کند.


بیشتر بخوانید: مواد غذایی سرطان‌زایی که هر روز می‌خوریم!


چاقی و اضافه وزن عامل بروز ۱۴ تا ۲۰ درصد از سرطان‌ها

وی با بیان اینکه چاقی و اضافه وزن عامل بروز ۱۴ تا ۲۰ درصد از سرطان هاست، افزود: مساله چاقی و اضافه وزن باید از همان دوران کودکی کنترل شود؛ چراکه چاقی دوره نوجوانی تعیین کننده چاقی در بزرگسالی است. به خصوص امروزه اشتیاق بالای کودکان به سمت بازی‌های کامپیوتری و در نتیجه فعالیت بدنی کمتر، عدم کنترل وزن در درازمدت، خطرناک و آسیب‌زاست.

حجازی با تاکید بر اینکه چاقی می‌تواند منجر به بروز انواع سرطان‌ها از جمله مری، معده، کبد و سایر بخش‌های بدن شود، عنوان کرد: بدن افراد چاق در درازمدت فاکتوری با عنوان فاکتور "رشد شبه انسولین شماره ۱" (IGF-۱) را به میزان زیادی ترشح می‌کند که همین امر به افزایش خطر بروز سرطان منجر خواهد شد.

نوع مصرف چربی در ابتلاء به سرطان تأثیرگذار است

استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه نوع مصرف چربی را در ابتلاء به سرطان تأثیرگذار دانست و افزود: خوشبختانه امروزه مصرف چربی جامد برخلاف گذشته به میزان بالایی کاهش یافته، با این حال هنوز برخی اسید‌های چرب اشباع مصرف می‌کنند که این ماده غذایی به دلیل ایجاد برخی مکانیسم‌ها و تولید موادی در بدن، در نهایت می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان را افزایش دهد.

روغن زیتون، کنجد، انگور و آفتاب‌گردان مناسب سرخ کردن نیست

وی با تاکید بر اینکه مصرف روغن مایع به تنهایی تضمین کننده سلامت آن نیست، اظهار کرد: برای سرخ کردن مواد غذایی باید حتماً از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی بدون پالم استفاده شود. متأسفانه در سطح جامعه برخی بر این باورند که استفاده از روغن مایع یا روغن زیتون به معنای سلامت آن است؛ در حالی که روغن‌هایی مانند زیتون، کنجد، انگور، آفتاب گردان و ... که به خوبی تصفیه نشده باشند تنها مخصوص سالاد یا یک تفت ساده و پخت و پز هستند.

این متخصص تغذیه با توصیه به استفاده از روغن‌های شفاف بدون پالم برای سرخ کردن مواد غذایی، اظهار کرد: روغن‌های گیاهی مانند زیتون، کنجد، انگور، آفتاب گردان و ... در حرارت بالا که برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می‌شوند، یک سری مواد سمی از خود تولید می‌کنند که می‌تواند خطر بروز سرطان را افزایش دهد.

وی، مواد نگهدارنده غذایی را عامل مؤثر دیگری در بروز سرطان دانست و گفت: مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس دارای ماده نگهدارنده‌ای به نام نیترات هستند که این ماده در بدن به نیتریت و در دستگاه گوارش به ترکیبات " نیتروزامین" به عنوان یک ترکیب سرطان‌زای خطرناک تبدیل می‌شود.

نیترات در چه غذا‌هایی وجود دارد؟

این عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور با تاکید بر محدود کردن مصرف غذا‌های فرآوری شده دارای نیترات مانند گوشت فرآیند شده، عنوان کرد: نیترات در غذا‌های دودی و غذا‌های خیلی شور مانند شوریجات و ترشیجات نیز وجود دارد که متأسفانه یکی از عادات غذایی بد جامعه ما نیز مصرف بالای ترشیجات دارای نمک و نیترات بالاست؛ بنابراین از آنجا که امروزه به دلیل وجود گلخانه، سبزیجات متنوع در تمام فصول سال در دسترس است، استفاده از سالاد تازه به جای ترشیجات توصیه می‌شود.

حجازی با بیان اینکه مصرف زیاد گوشت قرمز، ریسک ابتلاء به سرطان را زیاد می‌کند، گفت: ترکیبات نیتروزامین به طور طبیعی در گوشت قرمز و حتی گوشت قرمز تازه به طور طبیعی یافت می‌شود، بنابراین توصیه اصلی ما محدود کردن مصرف این ماده غذایی است.

بهترین نحوه طبخ مواد غذایی

کباب سرطان‌زاست

وی در ادامه درباره بهترین نحوه طبخ مواد غذایی به خصوص گوشت اشاره کرد و گفت: در حرارت‌های بسیار بالا، یک سری ترکیباتی به نام "پلی سیکلیک آروماتیک هیدروکربن" و " هتروسیکلیک آمین‌ها" در گوشت تولید می‌شود. به عبارت دیگر همزمان با ورود حرارت به صورت مستقیم، این ترکیبات به شکل قطرات چربی یا قطرات ریز از گوشت خارج شده و مجدداً حرارت دیده و به صورت بخار به سمت گوشت بازمی‌گردد، متأسفانه این ترکیبات بسیار خطرناک و سرطان‌زا هستند.

این متخصص تغذیه، کباب کردن، گریل کردن و یا حرارت غیرمستقیم با درجه خیلی بالا به گوشت را باعث ایجاد این ترکیبات خطرناک عنوان کرد و افزود: این ترکیبات اگرچه هم در گوشت سفید و هم گوشت قرمز تولید می‌شود، ولی میزان ترکیبات هتروسیکلیک آمین‌ها در گوشت قرمز بیشتر از گوشت سفید است و متأسفانه عادت کباب کردن گوشت در بسیاری از شهر‌ها و استان‌های ایران شایع بوده که برای حفظ سلامتی افراد باید محدود شود.

مواد غذایی پیشگیری کننده از بروز سرطان

وی در ادامه با اشاره به برخی مواد غذایی پیشگیری کننده از بروز سرطان، افزود: خوشبختانه برخی ترکیبات و مواد غذایی دارای قابلیت به تأخیر انداختن و یا پیشگیری از تبدیل ترکیبات نیترات و نیتریت به نیتروزامین بوده که از این مواد می‌توان به ترکیباتی مانند ویتامین " ث" و فیتوکمیکال‌های موجود در میوه‌جات و سبزیجات اشاره کرد.

رژیم غذایی مناسب روز‌های آلوده

حجازی در بخش دیگر این گفتگو با اشاره به تأثیر آلودگی‌های محیطی در سطح کلان شهر تهران و دیگر شهر‌های کشور، اظهار کرد: ترکیبات نیتروژن اکسید، ازون یا مونوکسید کربن ترکیباتی سمی و سرطان‌زا بوده که همزمان با افزایش آلودگی هوا در فصل زمستان میزان آن‌ها افزایش می‌یابد؛ بنابراین توصیه می‌شود در این فصل برای خنثی کردن تأثیر این مواد سمی، مواد غذایی دارای آنتی اکسیدان، ویتامین ث و فیتوکمیکال‌ها بیشتر مصرف شوند.

خودداری از ذخیره غذا در ظروف پلاستیکی و دبه‌های ترشیجات

حجازی با اشاره به ترکیب دیگری که سرطان‌زا بودن آن به اثبات رسیده، عنوان کرد: بیسفنول آ (Bisphenol A) یا BPA ترکیبی است که در پلاستیک‌های دارای بافت سخت مانند ظروف پلاستیکی پیدا شده و معمولاً در مصرف روزانه ما نیز از این نوع پلاستیک استفاده زیادی می‌شود. قابل توجه است که نفوذ ترکیب BPA از پلاستیک‌های ضخیم به درون مواد غذایی ربطی به حرارت نداشته و سرما و گرما هر دو باعث ورود BPA به درون غذا می‌شود.

وی با اشاره به نتایج مطالعه‌ای در آمریکا در رابطه با BPA عنوان کرد: بر اساس نتایج این پژوهش BPA خون ۹۰ درصد افراد بالاتر از حد مجاز بوده، بنابراین توصیه می‌شود از پلاستیک ضخیم برای گرم کردن و یا فریز مواد غذایی استفاده نشود. همچنین از نگهداری ترشیجات در دبه‌های پلاستیکی نیز خودداری شود؛ چراکه این دبه‌ها علاوه بر BPA حاوی نیترات نیز هستند.

این متخصص تغذیه در ادامه تاکید کرد که مادران از دادن شیر به کودکان در بطری‌های پلاستیکی خودداری کرده و به جای آن از بطری شیشه‌ای موجود در بازار استفاده کنند.

حجازی در بخش دیگری از این گفتگو به مواد غذایی پیشگیری کننده از سرطان اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه مصرف لبنیات و کلسیم از عواملی است که یا مانع بروز سرطان شده و یا خطر ابتلاء به این بیماری را کاهش می‌دهند. همچنین ویتامین D ماده‌ای با تأثیر بالا بر روی سیستم ایمنی بدن بوده که کمبود آن باعث بروز انواع سرطان از جمله پروستات، پستان و ... می‌شود و متأسفانه در کشور ما کمبود ویتامین D بسیار نگران کننده است.

وی توصیه کرد که افراد سالانه یک بار با دادن آزمایش، میزان ویتامین D خود را چک کرده و در صورت کمبود، با مصرف مکمل به صورت قرص یا تزریقی D این کمبود را جبران کنند. برای جلوگیری از کمبود مصرف غذا‌های غنی شده با ویتامین D و مواجهه مستقیم با نور خورشید خصوصاً در ساعات ۱۰ تا ۱۴ حداقل به میزان ۳۰ دقیقه در هفته توصیه می‌شود.

به گفته وی، میوه‌جات و سبزیجات دارای ترکیبات ضدسرطان، آنتی اکسیدان، ویتامین ث و ویتامین E بوده و از طرق مختلف مانع ابتلاء به سرطان می‌شوند.

کاهش بروز سرطان با ترکیبات فیتوکمیکال

این عضو هیأت علمی دانشگاه با بیان اینکه ترکیبات فیتوکمیکال از چند راه مختلف خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می‌دهند، اظهار کرد: این ترکیب با رقیق کردن مواد سرطان‌زای موجود در دستگاه گوارش مانع جذب این مواد در بدن شده و همچنین می‌تواند با مهار تشکیل نیتروزامین‌ها و تحریک تولید آنزیم‌هایی با خاصیت غیرسمی کردن ترکیبات سمی، در کاهش خطر ابتلاء به سرطان کمک کنند.

کنترل وزن و فعالیت فیزیکی عامل مؤثر در جلوگیری از بروز سرطان

وی کنترل وزن را یکی از عوامل مهم و مؤثر در جلوگیری از بروز سرطان دانست و افزود: افراد باید وزن خود را در محدوده طبیعی نگه داشته و فعالیت فیزیکی مناسبی داشته باشند. به عنوان نمونه روزانه حداقل ۳۰ دقیقه و یا حداقل پنج بار در هفته ۴۵ تا ۶۰ دقیقه فعالیت فیزیکی داشته باشند.

جایگزین کردن پروتئین‌های گیاهی به جای حیوانی

حجازی در ادامه جایگزین کردن پروتئین‌های گیاهی به جای حیوانی را راهکار دیگری عنوان کرد و گفت: حبوبات منبع مناسبی از پروتئین‌های گیاهی بوده و در عین حال یک ماده غذایی سالم و کامل است. همچنین افراد باید مصرف مواد غذایی دارای انرژی بالا مانند نوشابه و آب میوه‌های صنعتی و همچنین فست فود‌ها را محدود کنند.

این عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور در خاتمه تغذیه نوزاد از شیر مادر را یکی از عوامل مؤثر در کاهش خطر ابتلاء به سرطان پستان در زنان عنوان کرد و گفت: متأسفانه امروزه تغذیه کودک با شیر خشک در کشور ما شایع شده که همین مساله هم به ضرر مادر بوده و هم نوزاد را از ترکیبات مفید موجود در شیر مادر محروم می‌کند.

]]>
خواص سنگدان مرغ چیست 2018-09-25T17:28:58+01:00 2018-09-25T17:28:58+01:00 tag:http://shatootblog.ir/post/1 مدیر سایت از سنگدان مرغ می توانید در تهیه انواع خورشت ها و خوراک ها به شرط شست و شوی دقیق استفاده کنید و از طعم لذیذ و خواص زیاد آن بهره مند شوید. سنگدان مرغاکثر افراد وقتی می خواهند خوراکی حاوی گوشت مرغ مصرف کنند به دنبال بخش هایی، چون سینه، بال، ساق و بالای ران مرغ هستند غافل از اینکه یکی از مهمترین اجزای مرغ که سنگدان است معمولاً به دور ریخته می شود یا طرفدار کمی دارد. از سنگدان مرغ می توانید در تهیه انواع خورشت ها و خوراک ها به شرط شست و شوی دقیق استفاده کنید و از طعم لذیذ و سنگدان مرغ می توانید در تهیه انواع خورشت ها و خوراک ها به شرط شست و شوی دقیق استفاده کنید و از طعم لذیذ و خواص زیاد آن بهره مند شوید.
خواص بی نظیر سنگدان مرغ برای درما بیماری ها

سنگدان مرغ

اکثر افراد وقتی می خواهند خوراکی حاوی گوشت مرغ مصرف کنند به دنبال بخش هایی، چون سینه، بال، ساق و بالای ران مرغ هستند غافل از اینکه یکی از مهمترین اجزای مرغ که سنگدان است معمولاً به دور ریخته می شود یا طرفدار کمی دارد.



از سنگدان مرغ می توانید در تهیه انواع خورشت ها و خوراک ها به شرط شست و شوی دقیق استفاده کنید و از طعم لذیذ و خواص زیاد آن بهره مند شوید.

اگر به دنبال خوراکی های پروئتینی هستید سنگدان را فراموش نکنید، براساس تحقیقات سنگدان و دل و قلوه مرغ دارای 2 گرم چربی، 78 میلی گرم سدیم، 107 کالری و حدود 272 میلی گرم کلسترول است که می تواند یک وعده غذایی مفید برای افراد بزرگسال باشد.

این میزان از چربی وکلسترول می تواند نیاز تغذیه ای بیماران مبتلا به مشکلات قلبی عروقی را برطرف کند بدون آنکه فرد با تشدید علائم بیماری مواجه شود.
آشنایی با خواص درمانی سنگدان مرغ
فقر آهن را با سنگدان مرغ ریشه کن کنید

آهن برای رشد بدن، تامین انرژی مورد نیاز، تولید سلول های خونی، هموگلوبین و میوگلوبین که وظیفه حمل اکسیژن در خون را دارند بسیار ضروری است.

کارشناسان بهداشتی توصیه می کنند افراد بزرگسال روزانه بین 8 الی 18 میلی گرم آهن برای تامین انرژی مورد نیاز بدن خود مصرف کنند.

براساس تحقیقات در سنگدان مرغ مقادیر بالایی از آهن وجود دارد و افرادی که دچار کم خونی هستند به ویژه خانم ها می توانند از این ماده خوراکی به عنوان یک ماده مکمل درمانی استفاده کنند.


درمان ریزش موی سر با مصرف سنگدان مرغ

از جمله دیگر مواد مغذی در سنگدان مرغ، ویتامین B3 و نیاسین است که هر دو برای درمان مشکل استرس، تعدیل هورمون های جنسی در غده فوق کلیوی، بهبود گردش خون، سلامت مو ها و جلوگیری از ریزش موی سر و بهبود قدرت بینایی موثر هستند.

مصرف مواد خوراکی حاوی نیاسین همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و سم زدایی از کبد می شود، براساسی پژوهش ها میزان نیاسین مورد نیاز روزانه مردان بالغ 16 میلی گرم، زنان 14، زنان باردار 18 و زنان شیرده 17 میلی گرم است.

در سنگدان مرغ حدود 4 میلی گرم نیاسین است و می تواند یک خوراک مقوی برای زنان باردار باشد و به رشد جنین کمک کند.

ریبوفلاوین نیز جزء اصلی در ویتامین B2 است که برای سلامت پوست، مو، چشم و کبد بسیار مفید است.

این ماده نوعی آنتی اکسیدان قوی است و می تواند ازبدن در مقابل تشکیل رادیکال های آزاد ناشی از تجزیه مواد خوراکی در بدن محافظت کند.

براساس تحقیقات ایجاد رادیکال های آزاد یکی از موارد ابتلای افراد به انواع بیماری ها از جمله سرطان است.

سنگدان مرغ را می توانید به صورت پخته، کبابی، بخار پز و حتی سرخ شده به همراه انواع خوراک ها و خورشت ها مصرف کنید، اما کارشناسان توصیه می کنند برای بدست آوردن درصد بالاتری از مواد مغذی موجود در سنگدان مرغ افراد آن را به صورت بخار پز و پخته مصرف کنند.

منبع: بهداشت نیوز

]]>